[Départ] Hervé Tum
- argueti
- Sélectionneur@InfosRacing
- silex57
- Manager général@Directoire
- urotsukidogi
- Trésorier@Directoire
Ben là il va vraiment nous falloir un attaquant supplémentaire et je ne peux imaginer que le staff n'aie pas sa petite idée derrière la tête qui n'attendait que cette sortie pour agir.... enfin j'espère de tout coeur.
30/10/09 Ca y est le racing est en national
06/01/10 Euh c'est peut être la CFA
Mais heureusement sur FM 2010, on peut jouer de la CFA (même CFA 2, les gars on peut faire mieux!!)
Bon ça y est les conneries sont finies on est en L1!!!!!!!!!!!!!!!!!!
06/01/10 Euh c'est peut être la CFA
Mais heureusement sur FM 2010, on peut jouer de la CFA (même CFA 2, les gars on peut faire mieux!!)
Bon ça y est les conneries sont finies on est en L1!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Responsable marketing @Directoire

Si quelqu'un parle turc.......................................www.bursaspor.org.tr a écrit : TUM imzaladı !
Yeni transferimiz Herve Tum, kendisini 2 yılı opsiyonlu olmak à¼zere 3 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sà¶zleşmeyi imzaladı. Tum, ``Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım bu gà¼zel taraftara bir kupa hediye ederiz`` dedi.
Atatà¼rk Stadı`nda gerçekleşen imza tà¶reninde Tum, stada gelen 200`༠aşkın taraftarın à¶nà¼nde resmi sà¶zleşmeye imzayı attı.
Başkanımız Ali Karasu, tà¶ren à¶ncesi yaptığı konuşmada, Bursaspor için yeni bir sayfa açtıklarını, yalana, dolana ve talana son verdiklerini sà¶yledi.
Bursaspor`a hizmet için var gà¼çleriyle çalıştıklarını dile getiren Karasu, taraftarlara şà¶yle seslendi: ``Benim taraftarım sizlersiniz. Hepinizi memnun edemeyeceğimi çok iyi biliyorum, ama Bursaspor için iyi şeyler yapacağımıza, bunun için çok çalışacağımıza inanın. Bugà¼n itibariyle kulà¼bà¼n borçlarını à¶dedik. İlk yabancı transferimiz Tum çok iyi futbolcu. Teknik heyetin raporu doğrultusunda takıma gerekli takviyeler yapılacak. En iyi ve kaliteli oyuncular alınacak.``
Kamerunlu futbolcu da Bursa`da çok iyi karşılandığını, taraftarların gà¶sterdiği ilgiye çok şaşırdığını dile getirerek, ``Ben de bu ilgi ve sevgiye layık olmaya çalışacağım. Takım olarak başarılı olacağımıza inanıyorum. Umarım bu gà¼zel taraftara bir kupa hediye ederiz`` dedi.
Herve Tum, daha sonra stada gelen taraftarları selamladı. Bu arada kà¼çà¼k bir taraftar Tum`a çiçek verdi.

Modifié en dernier par Psychogene le 10 juil. 2007 23:04, modifié 1 fois.
Matthieu
- fan_racing
- NéRiK
- Secrétaire général@Directoire
- Pinon